Lid worden?

Momenteel bestaat ons koor uit 67 leden, waarvan 25 sopranen, 25 alten, 8 tenoren en 9 bassen.  Zoals u ziet zijn de mannen in de minderheid. Wij heten daarom nieuwe tenoren en bassen van harte welkom. Uiteraard zijn ook nieuwe sopranen en alten van harte welkom.  Houdt u van zingen en lijkt het u leuk om in het koor mee te zingen, maar u weet niet zeker of het wel wat voor u is, kom dan gerust eens luisteren of meezingen. U kunt dan ervaren hoe het is om een stuk in te studeren en besluiten of u lid wordt.

Bij ons koor bestaat ook de mogelijkheid om voor een bepaald concert mee te zingen. U wordt dan tijdelijk lid, of anders gezegd: projectlid. U betaalt de normale contributie (€ 19,00 per maand) en na het concert stopt het lidmaatschap, of … u bent zo enthousiast geworden en blijft lid van ons koor. (Inlichtingen bij de secretaris.)

Reacties van leden:

………..Gezien de reisafstand (57 km heen en 57 km terug, vanuit Houten) kan ik helaas geen vast lid van COV Putten worden; het is altijd druk op de wegen rond Utrecht; ik doe er ruim drie kwartier over om bij de Andreaskerk te komen. Dus ik word graag projectlid t/m de uitvoering van 21 oktober a.s…………..Ik geniet erg van het zingen bij COV Putten! Geweldige dirigent, mooie stukken en de sfeer is heel goed.

Hartelijke groet,

Ineke Rohaan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.